FIRINDA BEŞAMEL SOSLU KARNIBAHAR

MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM
MALZEMELER
1 Orta boy karnıbahar
Tuz
BEŞEMAL SOS İÇİN MALZEMELER
2 Su bardağı süt
1 Kahve fincanı buğday unu
1 Çorba kaşığı tereyağı(yada margarin)
1 Su bardağı rendelenmiş kaşar
Tuz
YAPILIŞI
Karnıbaharı yıkayıp tuzlu suda haşlayalım parçalayıp fırın tepsisine koyalım bu arada beşamel sosu yapalım yağı bir kapta eritelim unu biraz kavuralım soğuk sütle yavaş yavaş açalım tuzunu ilave edelim karıştırmaya devam edelim göz göz olunca karnıbaharın üzerine boşaltalım üzerine kaşar rendeleyelim fırına verelim üzeri kızarınca sıcak servis yapalım NOT baharat sevenler kırmızı biberde koyabilir.
afiyet olsunnn
Beşamel soslu karnabahara bayılırım.Hele kızartma karnabahara yatılı giderim.Seninkide çok hoş olmuş ellerine sağlık.Pazı sarmanada bayıldım. Denemek isterim.Sevgi ve saygılarrrr.....
YanıtlaSilSebze sevenler için çok güzel yorumunuz için çok teşekkürler sevgilr
YanıtlaSilsen nyaparsan bölesini yaparsın nefis baybas50
YanıtlaSilseninn yemek tariflerine baktıkça acıkıyom iştahım açılıyo tarifinden faydalanıyoz eline sağlık çok hepsi çok nefis tşklerr baybas50
YanıtlaSilgüzel yorumlarınız için çok tşekkür ederim beğendinize sevindim afiyet olsun
YanıtlaSil