LABADA YEMEĞİ

Laba Yemeği Tarifi

Malzemeler

  • 1 bağ labada
  • 1 baş kuru soğan
  • 1 kaşık tereyağı
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • Bir parça kemikli et (kıyma da kullanılabilir)
  • Yarım çay bardağı bulgur
  • Tuz

Yapılışı

  1. Labadaları seçip yıkayın, ince ince doğrayın.
  2. Tencerede tereyağını eritip, doğradığınız soğanları ilave edin.
  3. Biraz kaçırılmayacak eti de ekleyip iyice kavurun.
  4. Salçayı ilave edin ve iki bardak sıcak su ekleyin.
  5. On beş dakika pişirin.
  6. Labadayı ve bulguru ekleyin, tuzu da ilave edin.
  7. Et pişinceye kadar pişirin.

Afiyet olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar