LABADA YEMEĞİ

Labada Yemeği

LABADA YEMEĞİ

Malzemeler

  • 1 bağ labada
  • 1 baş kuru soğan
  • 1 kaşık tereyağı
  • 1 çay bardağı haşlanmış nohut
  • Bir parça kemikli et (kıyma da kullanılabilir)
  • Yarım çay bardağı bulgur
  • Tuz

Yapılışı

  1. Labadaları seçip yıkayın ve ince ince doğrayın.
  2. Tencerede tereyağını eritip, ince doğranmış soğanları ekleyin.
  3. Biraz kaçırılmayacak eti de ilave edip iyice kavurun.
  4. Salçayı ekleyin ve iki bardak sıcak su ilave edin. On beş dakika pişirin.
  5. Labadayı ve bulguru ekleyin, tuz da ilave edin.
  6. Et pişene kadar pişirmeye devam edin.

Afiyet olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar