TAVUK GÖĞSÜ TATLISI
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BU GÜN SİZLERE SAKIZLI TAVUK GÖĞSÜ TARİFİNİ VERECEĞİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SEVGİLER






MALZEMELER
Yarım paket margarin
1 Litre süt
3 Kahve fincanı un
3 Kahve fıncanı toz şeker
1 Vanilya
1 Damla sakızı [yoksa bildiğimiz falım sakız bir tane]
YAPILIŞI
Tencereye yağı koyup eritelim eriyen yağa unu ekleyelim hafif çok az kavuralım şekeri de ekleyip sütü ilave edelim ama sürekli çırpacakla karıştıralım sakızı ve vanilyayı da ekleyelim karıştırarak pişirelim eğer topaklandıysa blendırla çırpıp pişirmeye devam edelim piştikten sonra mikser çırpacağıyla çırpıp ister borcama ister küçük kaselere koyalım soğuyunca üzerine tarçın koyup soğuk servis yapalım NOT Buzdolabında bir kaç saat beklerse daha lezzetli oluyor birde sürekli karıştırmak gerekiyor .Sskız tat ve kıvam veriyor.
afiyet olsunnn
Yorumlar
Yorum Gönder