YEŞİL BEZELYE KIZARTMASI
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM UZUN ZAMANDIR SİZLERDEN UZAKTIM ARTIK BLOGUMA DÖNDÜM ARADA SİZLERE YAPMIŞ OLDUĞUM YEMEKLERİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM . BU GÜN SİZLERE YEŞİL BEZELYENİN KIZARTMASININ TARİFİNİ VERECEĞİM HEM MALZEMESİ ÇOK AZ HEMDE ÇOK KOLAY UMARIM BEĞENİRSİNİZ SEVGİLER
MALZEMELER
1 Kg yeşil bezelye
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ tavayı yağlamak için
YAPILIŞI
Bezelye taze ve körpe olmalı kenarlarını ayıklamalı kaynayan suya daldırıp çıkarmalı sonra süzüp tuzunu karabiberini katıp tavaya sıvı yağı koyup her iki tarafını da kızartmalı çevirme işini servis tabağıyla yapabilirsiniz
afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder