KUŞBAŞI KAVURMA

Kuşbaşı Kavurma Tarifi

Malzemeler

  • 2 Kg dana kuşbaşı (ya da koyun)
  • 2 orta boy soğan
  • 1 kaşık tereyağı (et yağlıysa tereyağına gerek yok)
  • Karabiber
  • Tuz

Yapılışı

  1. Etleri yıkayıp tabanı kalın bir tencereye koyalım.
  2. Önce orta ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım.
  3. Soğanları soyup ince ince doğrayıp ete ilave edelim.
  4. Et yağlı değilse tereyağını da ilave edelim.
  5. Karabiberi ve tuzu da ekleyelim.
  6. Penbeleşene kadar kavuralım.

Afiyet olsun!

Yorumlar

  1. KURBAN HAZIRLIK TARİFLERİ BAŞLADI HAELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIMKURBAN KOKUSU BURNUMA GELDİ SANKİHAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
  2. hayırlı geceler evet kurban kokusu harbi var birde sıcaklar olunce feleaket kokuyor kurbanlıklar fuat bey sizlerede çok teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Здравей Asiye !Благодаря че посети блога ми и така намерих твоя!Страхотни неща видях в него БРАВО!Сърдечни поздрави от България!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba canim ziyaretin beni memnun etti .Seninde ellerinine emklerine saglik .Tariflerinde blogunda cok güzel herzaman görüsmek dilegiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. canım tamda kurbana yakın güzel bir post olmuş teşekkürler.bu arada bende ödülün var alırsan sevinirim:)sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Tamda bayram üstü çok güzel bir tarif olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
  8. Herkese yorumları için tek tek teşekkür ediyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  9. eline sağlık asiyecim.kurbanda geliyor mmmm yenir gülüm:)))

    YanıtlaSil
  10. Ellerine sağlık asiye ablam çok lezzzetli görünüyor olsa da yesek tadında:)NESLİHAN

    YanıtlaSil
  11. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NESLİHA NIM SEVGİLER

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar