KUŞBAŞI KAVURMA
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BU GÜN SİZLERE KUŞBAŞI KAVURMA TARİFİ VERECEĞİM TAMDA KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE SEVGİLER 
MALZEMELER
2 Kg dana kuşbaşı (yada koyun)
2 Orta boy soğan
1 Kaşık tereyağı( et yağlıysa tereyağına gerek yok)
karabiber
tuz
YAPILIŞI
Etleri yıkayıp tabanı kalın bir tencereye koyalım önce orta ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım soğanları soyup ince ince doğrayıp ete ilave edelim et yağlı değilse tereyağınıda ilave edelim karabiberi tuzunuda ilave edelim penbeleşene kadar kavuralım
afiyet olsun
Yorumlar
Yorum Gönder