KUŞBAŞI KAVURMA
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BU GÜN SİZLERE KUŞBAŞI KAVURMA TARİFİ VERECEĞİM TAMDA KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE SEVGİLER
MALZEMELER
2 Kg dana kuşbaşı (yada koyun)
2 Orta boy soğan
1 Kaşık tereyağı( et yağlıysa tereyağına gerek yok)
karabiber
tuz
YAPILIŞI
Etleri yıkayıp tabanı kalın bir tencereye koyalım önce orta ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım soğanları soyup ince ince doğrayıp ete ilave edelim et yağlı değilse tereyağınıda ilave edelim karabiberi tuzunuda ilave edelim penbeleşene kadar kavuralım
afiyet olsun
KURBAN HAZIRLIK TARİFLERİ BAŞLADI HA
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM
KURBAN KOKUSU BURNUMA GELDİ SANKİ
HAYIRLI GECELER
hayırlı geceler evet kurban kokusu harbi var birde sıcaklar olunce feleaket kokuyor kurbanlıklar fuat bey sizlerede çok teşekkür ederim sevgiler
YanıtlaSilEllerinize sağlık sevgiler...
YanıtlaSilЗдравей Asiye !
YanıtlaSilБлагодаря че посети блога ми и така намерих твоя!
Страхотни неща видях в него БРАВО!
Сърдечни поздрави от България!
Merhaba canim ziyaretin beni memnun etti .Seninde ellerinine emklerine saglik .Tariflerinde blogunda cok güzel herzaman görüsmek dilegiyle sevgiler.
YanıtlaSilcanım tamda kurbana yakın güzel bir post olmuş teşekkürler.
YanıtlaSilbu arada bende ödülün var alırsan sevinirim:)
sevgiler.
Tamda bayram üstü çok güzel bir tarif olmuş eline sağlık..
YanıtlaSilHerkese yorumları için tek tek teşekkür ediyorum sevgiler
YanıtlaSileline sağlık asiyecim.
YanıtlaSilkurbanda geliyor mmmm yenir gülüm:)))
Ellerine sağlık asiye ablam çok lezzzetli görünüyor olsa da yesek tadında:)
YanıtlaSilNESLİHAN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NESLİHA NIM SEVGİLER
YanıtlaSil