MISIR EKMEĞİ KARADENİZ USULÜ
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM SİZE UZUN AMA UZUN ZAMANDIR TARİF VEREMEDİM SİZE MISIR EKMEĞİNİN YOĞURTLA BULUŞMASINI YAZACAĞIM
MALZEMELER
Yarım kg mısır unu
Su
Tuz
Tabi ekmeği doğramak için yoğurt
YAPILIŞI
Derin bir kaba mısırununu eleyelim tuz koyalım yavaş yavaş suyla yoğuralım çok koyu yapmayalım yuvarlak bir borcam yada tepsiyi yağlayalım hamuru güzelce yayalım önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirelim sonra pişince soğumaya bırakalım derin kaba yoğurdu koyalım içine mısır ekmeğini doğrayalım NOT mısır ekmeği karalahanaylada turşuylada mükemmel oluyor
afiyet olsunnnn
offff olsada yesek şimdi çok güzel oluyor elinize sağlık ben emriye
YanıtlaSilafiyet olsun evet güzel oluyor helede bilenler nerede ve nasıl yendini biliyorsa her yöre bilmez mısır ekmeğini yorumunuz için tşekkür ederim sevgiler
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık blogumdaki ekmek tarifleri etkinliğine mutlaka bekliyorum. Paylaşırsan sevinirim. Ellerin dert görmesin hayırlı kandiller
YanıtlaSilsizede çok teşekür ederim hayırlı kandiller
YanıtlaSil