KIYILMIŞ KARIŞIK TURŞU KIZARTMASI

Karadeniz Turşu Kızartması Tarifi

KIYILMIŞ KARIŞIK TURŞU KIZARTMASI

İçindekiler

  • Kıyılmış fasulye
  • Kara kabak
  • Biber
  • Yeşil domates
  • Kızartmak için sıvı yağ

Yapılışı

  1. Turşuyu sıcak suda iyice yıkayın ve sıkın.
  2. Tavaya biraz sıvı yağ koyup kızmasını bekleyin.
  3. Turşuyu ekleyin ve elimizin dibiyle bastırarak yayalım.
  4. Her yeri kızarınca kapakla ya da servis tabağıyla çevirin.
  5. Biraz sıvı yağ ekleyip kızartmaya devam edin.

Not:

Bu turşuyu yapamayabilirsiniz, karışık turşu alıp ince ince doğrayarak da bu şekilde yapabilirsiniz.

İpuçları

  • Turşuyu iyice sıkmak, fazla tuzunu alır.
  • Kızartma işlemi sırasında yağı dikkatli kullanın.

Yorumlar

  1. karadenizliler turşuyu sabahda yer akşamda hele çayın yanında

    YanıtlaSil
  2. evet gerçekden de öyle çok severiz turşuyu karadenizde çeşidi çok turşunun teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  3. turşu çok güzel bir günde üç kere yapıp yedim artık resturantımda da satıyorum çok memnun kalıyorlar.TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
  4. EVET ÖZELLİKLE FASÜLYE VE KARA LAHANA TURŞUSUBEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLER

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar