KIYILMIŞ KARIŞIK TURŞU KIZARTMASI
Karadeniz Turşusu Kızartması
İçindekiler
- Kıyılmış fasulye
- Kara kabak
- Biber
- Yeşil domates
- Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı
- Turşuyu sıcak suda iyice yıkayın ve sıkın.
- Tavaya biraz sıvı yağ koyup kızmasını bekleyin.
- Turşuyu tavaya koyun ve elimizle bastırarak yayalım.
- Her yeri kızarınca kapakla ya da servis tabağıyla çevirin.
- Biraz daha sıvı yağ ekleyip kızartmaya devam edin.
İpuçları
- Karışık turşu kullanarak da yapabilirsiniz.
karadenizliler turşuyu sabahda yer akşamda hele çayın yanında
YanıtlaSilevet gerçekden de öyle çok severiz turşuyu karadenizde çeşidi çok turşunun teşekkürler sevgiler
YanıtlaSilturşu çok güzel bir günde üç kere yapıp yedim artık resturantımda da satıyorum çok memnun kalıyorlar.TEŞEKKÜRLER...
YanıtlaSilEVET ÖZELLİKLE FASÜLYE VE KARA LAHANA TURŞUSUBEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLER
YanıtlaSil