KIYILMIŞ KARIŞIK TURŞU KIZARTMASI
Karadeniz Turşusu Kızartması Tarifi
İçindekiler
- Kıyılmış fasulye
- Kara kabak
- Biber
- Yeşil domates
- Kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı
- Turşuyu sıcak suda iyice yıkayın, çünkü tuzludur. İyice sıkın.
- Tavaya biraz sıvı yağ koyup kızmasını bekleyin.
- Turşuyu koyup elimizin dabanıyla bastırarak yayalım.
- Her yeri kızarınca kapakla ya da servis tabağıyla çevirip biraz sıvı yağ ekleyip kızartın.
Not: Bu turşuyu yapamayabilirsiniz; karışık turşu alıp ince ince doğrayıp bu şekilde de yapabilirsiniz.
Afiyet olsun!
karadenizliler turşuyu sabahda yer akşamda hele çayın yanında
YanıtlaSilevet gerçekden de öyle çok severiz turşuyu karadenizde çeşidi çok turşunun teşekkürler sevgiler
YanıtlaSilturşu çok güzel bir günde üç kere yapıp yedim artık resturantımda da satıyorum çok memnun kalıyorlar.TEŞEKKÜRLER...
YanıtlaSilEVET ÖZELLİKLE FASÜLYE VE KARA LAHANA TURŞUSUBEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLER
YanıtlaSil