VİŞNELİ PASTA

Vişneli Pasta Tarifi

Malzemeler

  1. 1 adet hazır kek
  2. 1 paket krema şanti
  3. 2 su bardağı süt
  4. 1 çorba kaşığı kakao
  5. 1 su bardağı vişne (dondurulmuş da olabilir)
  6. Pasta süsü

Yapılışı

  1. Hazır kekin birini alt kat için, diğerini üst kat için kullanacağız.
  2. Alt keki hafif sütle ıslatın.
  3. Krema şantiyi hazırlayın. Bir paket krema şantiye iki bardak süt ekleyin ve derin bir kapta iyice çırpın.
  4. Bir kase alarak, krema şantiden bir miktar alın ve içine kakaoyu ekleyip karıştırın.
  5. Bu karışımı pastanın katına sürün.
  6. Vişneleri ayıklayıp, krema şantinin üzerine dizin.
  7. İkinci keki de az sütle ıslatın ve vişneli krema şantinin üzerine yerleştirin.
  8. Geriye kalan beyaz krema şantiyi üzerine boşaltın ve şekil verin.
  9. Üzerine vişne dizin ve istediğiniz şekilde süsleyin.
  10. Bir saat buzdolabında bekletin, dilimleyip servis yapın.

İpuçları

  • Dondurulmuş vişne kullanabilirsiniz.
  • Pasta süsü ile görselliğini artırabilirsiniz.

Yorumlar

  1. elif sürmeli1 Nisan 2010 00:01

    asiye abla vişneli pastan çok güzel görünüyor.Tahminimce tadıda süperdir.En kısa zamanda yapıcam.Sevgilerrr

    YanıtlaSil
  2. canım elifim denemeni isterim yorumun için tşkl sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar