VİŞNELİ PASTA

Vişneli Pasta Tarifi

VİŞNELİ PASTA

Malzemeler

  1. 1 adet hazır kek
  2. 1 paket krema şanti
  3. 2 su bardağı süt
  4. 1 çorba kaşığı kakao
  5. 1 su bardağı vişne (dondurulmuş da olabilir)
  6. Pasta süsü

Yapılışı

  1. Hazır kekin birini alt kat için, diğerini üst kat için kullanın.
  2. Alt keki hafif sütle ıslatın.
  3. Krema şantiyi hazırlayın. Bir paket krema şantiye, iki bardak süt ekleyin ve derin bir kapta iyice çırpın.
  4. İçinden bir kase alarak, krema şantinin içine kakaoyu ekleyin ve karıştırın.
  5. Kakaolu karışımı pastanın katına sürün. Vişneleri ayıklayıp, krema şantinin üzerine dizin.
  6. İkinci keki de az sütle ıslatın ve vişnelerin üzerine yerleştirin.
  7. Geriye kalan beyaz krema şantiyi boşaltıp şekil verin ve üzerine vişne dizin.
  8. İstediğiniz şekilde süsleyin ve bir saat buz dolabında bekletin.
  9. Dilimleyip servis yapın.

İpuçları

  • Vişneleri taze veya dondurulmuş kullanabilirsiniz.
  • Pasta süsü ile daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yorumlar

  1. elif sürmeli1 Nisan 2010 00:01

    asiye abla vişneli pastan çok güzel görünüyor.Tahminimce tadıda süperdir.En kısa zamanda yapıcam.Sevgilerrr

    YanıtlaSil
  2. canım elifim denemeni isterim yorumun için tşkl sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar