TURŞU KIZARTMASI

Fasülye Turşusu Tarifi

TURŞU KIZARTMASI

Malzemeler

  1. 1 Tabak fasülye turşusu
  2. 2 Çorba kaşığı mısır unu
  3. 1 Çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı

  1. Turşu tuzluysa iyice yıkayıp sıkalım.
  2. Mısır ununu fasülye turşusuna katalım ve iyice karıştıralım.
  3. Yağın yarısını teflon tavaya koyalım ve yağ kızsın.
  4. Turşu karışımını tavaya yayalım ve elimizle iyice bastıralım.
  5. Kısık ateşte kızartalım. Kapağı yoksa bir servis tabağı kapak görevi yapar.
  6. Turşuyu çevirirken geriye kalan yağı tavaya boşaltalım ve diğer tarafını da kızartalım.

İpuçları

  • Turşunun tuzunu kontrol edin, gerekirse daha fazla yıkayın.
  • Farklı baharatlar ekleyerek lezzetini artırabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar