TURŞU KIZARTMASI

Fasülye Turşusu Tarifi

Fasülye Turşusu

Malzemeler

  1. 1 Tabak fasülye turşusu
  2. 2 Çorba kaşığı mısır unu
  3. 1 Çay bardağı sıvı yağ

Yapılışı

  1. Turşu tuzluysa iyice yıkayın ve sıkın.
  2. Mısır ununu fasülye turşusuna ekleyin ve iyice karıştırın.
  3. Yağın yarısını teflon tavaya koyun ve kızdırın.
  4. Turşu karışımını tavaya yayarak elimizle bastırın.
  5. Kısık ateşte kızartın. Kapağı yoksa bir servis tabağı kapak görevi yapabilir.
  6. Turşuyu çevirirken geriye kalan yağı tavaya boşaltın ve diğer tarafını da kızartın.

İpuçları

  • Turşunun tuzunu kontrol edin, gerekirse yıkayın.
  • Kızartma işlemi sırasında dikkatli olun, yağ sıçrayabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar