ÇITIR TAVUK BAGAET KIZARMASI

Tavuk Baget Kızartma Tarifi

Malzemeler

  1. 5 Tane tavuk baget (incik but da deniyor)
  2. 2 Tane yumurta
  3. 1 Çay bardağı mısır unu (yoksa galete unu)
  4. Kızarmak için yağ
  5. Tuz

Yapılışı

  1. Bagetleri yıkayın ve kıl varsa temizleyin.
  2. Biraz haşlayın ve tuz ekleyin.
  3. Haşladığınız bagetleri süzün. Suyunu çorba veya pilav yapmak için kullanabilirsiniz.
  4. Yumurtaları bir kapta iyice çırpın.
  5. Bagetleri önce yumurtaya, sonra mısır ununa bulayın.
  6. Kızgın yağda kızartın. Yağın sıçramasına dikkat edin.

İpuçları

  • Yanında pilav güzel olur.
  • Afiyet olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar