Ana içeriğe atla
ÇITIR TAVUK BAGAET KIZARMASI
Tavuk Baget Kızartması
Malzemeler
- 5 Tane tavuk baget (incik but da deniyor)
- 2 Tane yumurta
- 1 Çay bardağı mısır unu (yoksa galete unu)
- Kızarmak için yağ
- Tuz
Yapılışı
- Bagetleri yıkayın, kıl varsa temizleyin.
- Biraz haşlayın ve tuz ekleyin.
- Haşladığınız bagetleri süzün. Suyunu çorba veya pilav yapmak için kullanabilirsiniz.
- Yumurtaları bir kapta iyice çırpın.
- Bagetleri önce yumurtaya, sonra mısır ununa bulayın.
- Kızgın yağda kızartın. Yağın sıçramasına dikkat edin.
İpuçları
- Yanında pilav güzel oluyor.
- Afiyet olsun!
Yorumlar
Yorum Gönder