TAVUK TAŞLIĞI KIZARTMASI

Tavuk Taşlığı Tarifi

Malzemeler

  1. 1 Kg tavuk taşlığı
  2. 1 fincan sıvı yağ
  3. Kırmızı biber
  4. Kara biber
  5. Tuz

Yapılışı

  1. Taşlıkları iyice yıkayın ve temizleyin.
  2. Dış kısmına çentik atın.
  3. Teflon tavaya koyun ve ağzını kapatın.
  4. Orta ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin.
  5. Suyu çekince sıvı yağı, tuzu ve baharatları ekleyin.
  6. Kızarmaya bırakın, arada bir çevirin.

İpuçları

  • Pilavın yanında süper oluyor.

Yorumlar

  1. bizim evde yılda 2-3 pişer en fazla...nedenide evde tek ben severim...:((...yok bu haftasonu kendim için yapayım bari...ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. harika iyiki varsın asiye hanım tariflerine bakarak iştahım kabarıyo hepside süper elelrine yüreğine sağlık baybas 50

    YanıtlaSil
  3. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇANAKKALELİ BASRİ ARKADAŞ YEMEKLERİMİ BEĞENDİNİZ VE GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM SAYĞILAR

    YanıtlaSil
  4. AKDENİZ KIZI BİZDE SEVEREK YENİR BENDE SİZİNLE PAYLAŞTIM YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYĞILAR

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar