TAVUK TAŞLIĞI KIZARTMASI
Tavuk Taşlığı Tarifi

Malzemeler
- 1 Kg tavuk taşlığı
- 1 fincan sıvı yağ
- Kırmızı biber
- Kara biber
- Tuz
Yapılışı
- Taşlıkları iyice yıkayın ve temizleyin.
- Dış kısmına çentik atın.
- Teflon tavaya koyun ve ağzını kapatın.
- Orta ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin.
- Suyu çekince sıvı yağı, tuzu ve baharatları ekleyin.
- Kızarmaya bırakın, arada bir çevirin.
İpuçları
- Bu tarif pilavın yanında harika oluyor.
bizim evde yılda 2-3 pişer en fazla...nedenide evde tek ben severim...:((...yok bu haftasonu kendim için yapayım bari...ellerinize sağlık...
YanıtlaSilharika iyiki varsın asiye hanım tariflerine bakarak iştahım kabarıyo hepside süper elelrine yüreğine sağlık baybas 50
YanıtlaSilÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇANAKKALELİ BASRİ ARKADAŞ YEMEKLERİMİ BEĞENDİNİZ VE GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM SAYĞILAR
YanıtlaSilAKDENİZ KIZI BİZDE SEVEREK YENİR BENDE SİZİNLE PAYLAŞTIM YORUMUN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYĞILAR
YanıtlaSil