ET KAVURMA

MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM MALZEMELER 1Kg orta yağlı kuşbaşı et1 Büyük soğan1 Kırmızı biber1 Çay kaşığı kara biberTuzYAZIN YAPARSANIZ EĞERSivri biber Domates de ilave ediniz YAPILIŞI Etleri yıkayıp tencereye koyun altını yakın ağzını kapatın ilkin harlı ateşte kaynasın bir taşım sonra kısık ateşte pişirelim suyunu çekip çekmediğini konturol edelim yoksa yanar suyunu çekince soğanı kırmızı biberi ince ince doğrayalım ete ilave edelim tuzu kara biberi de ilave edelim eti dağıtmadan yavaş yavaş kavuralım yağı çıkana kadar NOT tuzunu pişince koyalım et yemeklerinin yoksa pişmez pilav ,yada patates püresi ile servis yapalımafiyet olsunnn

Yorumlar

Popüler Yayınlar