CİĞER KAVURMA

Ciğer Tava Tarifi

Malzemeler

  • 1 kg dana ciğer
  • 2 adet soğan
  • 1 fincan sıvı yağ
  • Kırmızı biber
  • Kara biber
  • Kekik
  • Tuz

Yapılışı

  1. Hazır doğranmış ciğeri yıkayıp süzelim.
  2. Teflon tavaya koyalım ve ciğer suyunu salıp çekince sıvı yağı ekleyelim.
  3. Daha sonra doğradığımız soğanı kısık ateşte kavuralım.
  4. Kavurduktan sonra kırmızı biber, kara biber, kekik ve tuzu ilave edelim.
  5. Biraz daha kavurduktan sonra altını kapatalım.

İpuçları

  • Ciğerin taze olmasına dikkat edin.
  • Soğanı kavururken yanmamasına özen gösterin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar