KABAK TATLISI
MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM
MALZEMELER
1,5 Kg balkabağı
2 Su bardağı toz şeker
YAPILIŞI
Kabakların kabuklarını soyalım iki parmak eninde dilelim tencereye dizelim üzerine şekeri Serpelim en az 3 , 4 saat agzı kapalı bekletelim sonra hafif ateşe koyalım arada kontorol edelim Şerbeti koyulaşınca alalım ateşten servis yaparken dövülmüş ceviz yada kaymakla servis yapalım NOT arkadaşlar fırında da aynı işlem yapılabiliyor. Aynı neticeyi alabilirsiniz
afiyet olsunnn
eline saglik asiye abla kabak tatlin süper görünüyor
YanıtlaSilbende yaptım tarifini güzel oldu ablacıgım feyza ben eline sağlık
YanıtlaSilçok güzel olmuş elinize sağlıken kısa zamanda bunları hanım ayaptırıcamsizinki kadar güzel olmasada elimizden geldiğince gayret şart
YanıtlaSilyorum yazan arkadaşlar tşkl
YanıtlaSil