ÇATLAK KURABİYE

Tarif Başlığı

Malzemeler

  1. 1 çay bardağı sıvı yağ
  2. 1 çay bardağı toz şeker
  3. 3 tane yumurta
  4. Yarım paket yumuşak margarin
  5. 1 paket kabartma tozu
  6. Aldığı kadar un
  7. Üzeri için biraz pudra şekeri
  8. Biraz da tarçın

Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri bir kaba koyun.
  2. Aldığı kadar un ile yoğurun, kulak memesi kıvamına gelmeli.
  3. Fırın tepsisini yağlayın.
  4. Ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp fırına verin.
  5. Hafif pembeleşince fırından alın.
  6. Üzerine pudra şekeri ve tarçın serpin.

İpuçları

  • Hamurun kıvamını kontrol edin, gerektiğinde un ekleyin.
  • Pudra şekeri ve tarçını isteğe göre artırabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar