14 Şubat 2010 Pazar

ET KAVURMA



MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM

MALZEMELER

1Kg orta yağlı kuşbaşı et
1 Büyük soğan
1 Kırmızı biber
1 Çay kaşığı kara biber
Tuz
YAZIN YAPARSANIZ EĞER
Sivri biber
Domates de ilave ediniz


YAPILIŞI

Etleri yıkayıp tencereye koyun altını yakın ağzını kapatın ilkin harlı ateşte kaynasın bir taşım sonra kısık ateşte pişirelim suyunu çekip çekmediğini konturol edelim yoksa yanar suyunu çekince soğanı kırmızı biberi ince ince doğrayalım ete ilave edelim tuzu kara biberi de ilave edelim eti dağıtmadan yavaş yavaş kavuralım yağı çıkana kadar NOT tuzunu pişince koyalım et yemeklerinin yoksa pişmez pilav ,yada patates püresi ile servis yapalım
afiyet olsunnn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder