23 Şubat 2010 Salı

GÜVEÇTE MANTARLI TAVUK



MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM

MALZEMELER

1 Adet tavuk göğsü
Yarım kg mantar
1 Baş iri soğan
1 Sivri biber
1Orta boy patates
Kırmızı biber
Kara biber
1 Kaşık salça
2 Adet domates
Birazcık sıvı yağ
Tuz

YAPILIŞI

Sıvı yağı güvece koyalım soğanı sivri biberi doğrayıp kavuralım tavuk göğsünüde dograyıp soğana ilave edelim biraz kavuralım salçayı ilave edelim domateside soyup doğrayıp ilave edelim mantarı yıkayalım doğrayalım ilave edelim patateside soyup yıkayalım doğrayalım ilave edelim baharatlarıda ilave edelim tuzunuda katıp bir karıştıralım kısık ateşte pişirelim
afiyet olsunnn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder