KAŞARLI TAVUK KÖFTESİ



MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BUGÜN SİZLERE DEĞİŞİK BİR KÖFTE TARİFİ VERECEĞİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ

MALZEMELER


  • 2  Tane tavuk göğsü
  • 2 Tane Yumurta
  • Blendırdan çekilmiş kuru ekmek veya galeta un
  • 1 Su bardağı rendelenmiş kaşar
  • 1 Tutam maydanozu
  • 1 Çay  kaşığı karabiber
  • 1 Çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ



YAPILIŞI

Tavuk göğsü nü yıkayıp doğrayın bilendir dan geçirin yani kıyma şeklini getirin kaşar hariç ince ince doğradığımız maydanozu karabiber kimyon ve tuzu ekleyin iyice yoğurun elinize yapışacaktır bir kaba su koyun arada elinizi  suya batırıp öyle yapın ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde açıp ortasına kaşar koyup kapatın ve yuvarlayın  derin kızartma tavasına yağı koyun iyice kızınca ekmeği yumurtaya bulayıp kızartma ya başlayın  servis tabağına alın ve sıcak servis yapın.



Afiyet olsun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar