4 Mart 2015 Çarşamba

YEŞİL BEZELYE KIZARTMASI

MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM UZUN ZAMANDIR SİZLERDEN UZAKTIM  ARTIK BLOGUMA DÖNDÜM    ARADA SİZLERE YAPMIŞ OLDUĞUM YEMEKLERİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM . BU GÜN SİZLERE YEŞİL BEZELYENİN KIZARTMASININ TARİFİNİ VERECEĞİM HEM MALZEMESİ ÇOK AZ HEMDE ÇOK KOLAY UMARIM BEĞENİRSİNİZ SEVGİLER                                                                                            

                                                                                                            MALZEMELER

 1 Kg  yeşil bezelye
 Tuz
 Karabiber
 Sıvı yağ tavayı yağlamak için


YAPILIŞI

Bezelye taze ve körpe olmalı kenarlarını ayıklamalı  kaynayan suya daldırıp çıkarmalı sonra süzüp tuzunu karabiberini katıp tavaya sıvı yağı koyup her iki tarafını da kızartmalı çevirme işini servis tabağıyla yapabilirsiniz
afiyet olsun