15 Ekim 2012 Pazartesi

KUŞBAŞI KAVURMA


 MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BU GÜN SİZLERE KUŞBAŞI KAVURMA TARİFİ VERECEĞİM TAMDA KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE  SEVGİLER   

MALZEMELER
2 Kg dana kuşbaşı (yada koyun)
2 Orta boy soğan
1 Kaşık tereyağı( et yağlıysa tereyağına gerek yok)
karabiber 
tuz


YAPILIŞI

Etleri yıkayıp tabanı kalın  bir tencereye koyalım önce orta ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım soğanları soyup ince ince doğrayıp ete ilave edelim et yağlı değilse  tereyağınıda ilave edelim karabiberi tuzunuda ilave edelim penbeleşene kadar kavuralım 
afiyet olsun