15 Ekim 2012 Pazartesi

KUŞBAŞI KAVURMA


 MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM BU GÜN SİZLERE KUŞBAŞI KAVURMA TARİFİ VERECEĞİM TAMDA KURBAN BAYRAMI ARİFESİNDE  SEVGİLER   

MALZEMELER
2 Kg dana kuşbaşı (yada koyun)
2 Orta boy soğan
1 Kaşık tereyağı( et yağlıysa tereyağına gerek yok)
karabiber 
tuz


YAPILIŞI

Etleri yıkayıp tabanı kalın  bir tencereye koyalım önce orta ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım soğanları soyup ince ince doğrayıp ete ilave edelim et yağlı değilse  tereyağınıda ilave edelim karabiberi tuzunuda ilave edelim penbeleşene kadar kavuralım 
afiyet olsun

13 yorum:

  1. KURBAN HAZIRLIK TARİFLERİ BAŞLADI HA
    ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM
    KURBAN KOKUSU BURNUMA GELDİ SANKİ
    HAYIRLI GECELER

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. hayırlı geceler evet kurban kokusu harbi var birde sıcaklar olunce feleaket kokuyor kurbanlıklar fuat bey sizlerede çok teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Здравей Asiye !
    Благодаря че посети блога ми и така намерих твоя!
    Страхотни неща видях в него БРАВО!
    Сърдечни поздрави от България!

    YanıtlaSil
  6. Merhaba canim ziyaretin beni memnun etti .Seninde ellerinine emklerine saglik .Tariflerinde blogunda cok güzel herzaman görüsmek dilegiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. canım tamda kurbana yakın güzel bir post olmuş teşekkürler.
    bu arada bende ödülün var alırsan sevinirim:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Tamda bayram üstü çok güzel bir tarif olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Herkese yorumları için tek tek teşekkür ediyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  10. eline sağlık asiyecim.
    kurbanda geliyor mmmm yenir gülüm:)))

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkür ederim sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık asiye ablam çok lezzzetli görünüyor olsa da yesek tadında:)
    NESLİHAN

    YanıtlaSil
  13. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NESLİHA NIM SEVGİLER

    YanıtlaSil