25 Ocak 2011 Salı

KIYILMIŞ KARIŞIK TURŞU KIZARTMASI

MERHABA SVGİLİ OKUYUCULARIM SİZLERE DEGİŞİK TURŞU KIZARTMASI TARİFİ VERECEĞİM KARADENİZ TURŞUSU

 İÇİNDEKİLER

 KIYLMIŞ FASÜLYE
 KARA KABAK
 BİBER
 YEŞİL DOMATES
 KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ

YAPILIŞI 
Turşuyu sıcak suda iyice yıkayalım çünkü tuzludur iyice sıkalım tavaya biraz sıvı yağ koyup kızmasını bekleyelim sonra turşuyu koyup elimizin dabanıyla bastırarak yayalım her yeri kızarınca kapakla yada servis tabağıyla çevirip biraz sıvı yağ ekleyip kızartalım . NOT: Bu turşuyu yapamaya bilirsiniz karışık turşu alıp ince ince doğrayıp bu şekildede yapabilirsiniz.


afiyet olsunnnnnn

4 yorum:

  1. karadenizliler turşuyu sabahda yer akşamda hele çayın yanında

    YanıtlaSil
  2. evet gerçekden de öyle çok severiz turşuyu karadenizde çeşidi çok turşunun teşekkürler sevgiler

    YanıtlaSil
  3. turşu çok güzel bir günde üç kere yapıp yedim artık resturantımda da satıyorum çok memnun kalıyorlar.TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
  4. EVET ÖZELLİKLE FASÜLYE VE KARA LAHANA TURŞUSUBEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLER

    YanıtlaSil