8 Mart 2010 Pazartesi

SARIMSAKLI PAZI BORANİ



MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM

MALZEMELER

1 Bağ pazı
1 Su bardağı yoğurt
2 Diş sarımsak
2 Çorba kaşığı zeytin yağı
Tuz

YAPILIŞI

Bir tencereye suyu koyalım ateşte kaynasın bu arada pazıları seçip yıkayalım sonrada doğrayalım kaynayan suda haşlayalım haşlandığını pazı sapını elinizle ezerseniz o zaman anlarsınız haşlanyınca süzelim soğuksuya tutalım iyice sıkalım bir kayık tabağa alalım yoğurda sarımsakları ince rendeyle rendeleyelim tuzunuda ilave edelim pazının üzerine boşaltıp iyice karıştıralım yağınıda koyup servis yapalım
afiyet olsunnn

2 yorum:

  1. Havuclu yoğurt yada ıspanaklı semizotlu denemiştim ama hiç pazı aklıma gelmemişti en kısa zamanda denicem harika oldu bu pazıyı cokda severim

    YanıtlaSil
  2. BENCEDE DENEYİN ÇOK GÜZEL OLUYOR YORUMUNUZ İÇİN TŞKKÜR EDERİM SAYĞILAR

    YanıtlaSil