29 Mart 2010 Pazartesi

ETLİ PATATES YEMEĞİ


MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM ÇOKTAN BERİ TARİF VEREMEDİM TARİFLERİM BİRİKMİŞ BİR KAÇTANE YAZAYIM DEDİM

MALZEMELER

Yarım kg kuşbaşı et
4 Tane orta boy patates
1 Kuru soğan
2 Çorba kaşığı sıvı yağ
1 Çorba kaşığı salça
2 Su bardağı sıcak su
Kırmızı biber
Tuz


YAPILIŞI

Yağı tencereye koyalım soğanı ince ince doğrayalım kavuralım salçayıda ekleyelim kavuralım sonra kuş başı etide ekleyelim kavuralım ateşin altını kısalım kısık ateşte et suyunu salacak sonra çekecek et yumşayınca patatesleri soyup yıkayalım ete ekleyelim biraz kavuralım 2 bardak sıcak su ekleyelim tuzunu biberinide ekleyelim patatesler pişince altını kapatalım

afiyet olsunnn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder