14 Şubat 2010 Pazar

FASÜLYE TURŞU KAVURMASI



MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM

TURŞU KAVURMASINI CANIN ARKADAŞIM SOLMAZ İSTEMİŞ BENDEN SENİN İSTEDİĞİN TURŞU BEYAZ LAHANA BİLİYORUM ONUDA YAYINLAYACAĞIM CANIM ARKADAŞIM

MALZEMELER

1 Tabak fasulye turşusu
1 İri soğan
1 Çorba kaşığı salça
Birazcık yağ( hangi yağı kullanırsanız isteğe göre)

YAPILIŞI

Yağı tavaya koyalım soğanları ince uzun şerit halinde doğrayalım kavuralım salçayıda ilave edelim turşuyu sudan geçirelim tuzluysa suda bekletelim öyle yapalım turşuyu iyice iki avucumuzun içinde sıkalım tavaya ilave edelim NOT çayın yanında çok güzel oluyor kahvaltı dada yeniliyor
afiyet olsunnn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder