15 Ocak 2010 Cuma

KABAK TATLISI


MERHABA SEVGİLİ OKUYUCULARIM

MALZEMELER
1,5 Kg balkabağı
2 Su bardağı toz şeker

YAPILIŞI

Kabakların kabuklarını soyalım iki parmak eninde dilelim tencereye dizelim üzerine şekeri Serpelim en az 3 , 4 saat agzı kapalı bekletelim sonra hafif ateşe koyalım arada kontorol edelim Şerbeti koyulaşınca alalım ateşten servis yaparken dövülmüş ceviz yada kaymakla servis yapalım NOT arkadaşlar fırında da aynı işlem yapılabiliyor. Aynı neticeyi alabilirsiniz
afiyet olsunnn

4 yorum:

  1. eline saglik asiye abla kabak tatlin süper görünüyor

    YanıtlaSil
  2. bende yaptım tarifini güzel oldu ablacıgım feyza ben eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş elinize sağlık
    en kısa zamanda bunları hanım ayaptırıcam
    sizinki kadar güzel olmasada elimizden geldiğince gayret şart

    YanıtlaSil
  4. yorum yazan arkadaşlar tşkl

    YanıtlaSil